Prevajalska agencija v Ljubljani

V globalnem svetu je prevajalstvo neizbežna strokovna prvina. Povezuje ljudi različnih kultur in jezikov, ki si v procesu sporazumevanja želijo izmenjevati različna znanja, informacije in poglede na svet. Prevajalstvo v Sloveniji iz leta v leto pridobiva na veljavnosti. Potrebe po pisnih in ustnih prevodih naraščajo, gospodarstvo je vse bolj globalno uperjeno, bolj fleksibilni smo tudi sami. Alkemist je prevajalska agencija v Ljubljani, ki z osnovnim vodilom vsesplošne odličnosti zagotavljanje kakovoste jezikovne storitve v 110 jezikih sveta.

Z željo po grajenju komunikacijskih mostov med ljudmi različnih narodnih in kultur pripadnosti, se zanašamo na prevajalsko strokovnost, odzivnost, zanesljivost in družbeno odgovornost.  577 prevajalcev, lektorjev in tolmačev v 81 državah sveta omogoča hitre in zanesljive prevajalske storitve, ki vašim sporočilom odpirajo okno v svet. 

Nismo zgolj kakovostna prevajalska agencija v Ljubljani. S svojo globalno usmerjenostjo ter pisarnama v Zagrebu in Beogradu delujemo kot poslovni partner številnih podjetij doma in po svetu. Z odličnim poznavanjem tržnih zakonitosti ter jezikovnih značilnosti okolja, v katerem želite nastopiti, vam zagotavljamo tudi uspešno lokalizacijo.

Ali vaša sporočila ne dosegajo ciljnih javnosti? Kolikokrat ste se že vprašali, ali vas občinstvo, ki ga nagovarjate, sploh razume?

Jezik je že v pradavnini služil kot orodje sporazumevanja, njegova komunikacijska vloga pa se je v času globalizacije le še utrdila. Danes omogoča vzajemno povezovanje in sodelovanje med ljudmi iz celega Sveta ter odpira številne poslovne priložnosti. Toda pozor! Odnos, ki ga kažete do jezika, pooseblja vas, vaše izdelke in storitve, ki jih nudite, zato si nikar ne dovolite, da bi napačen prevod/nagovor  omajal ugled vašega podjetja!

Alkemistova prevajalska agencija v Ljubljani je dosegljiva vse dni v tednu med 8. in 16. uro.  Vse informacije si lahko zagotovite na brezplačni telefonski številki 080 777 777, email naslovu info@alkemist.si ali v naših prostorih na Obirski ulici 4.