Urška Samec Urška Samec,
skrbnik strank

"Mnenja naročnikov so zrcalo našega dela. Vsakodnevno sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi javnimi ustanovami in podjetji iz najrazličnejših panog. Kaj pravijo o nas? Izbrali smo nekaj njihovih mnenj. Če bi želeli mnenja strank z vašega področja, vam jih bomo z veseljem poslali."

Naročniki o nas

Objavljamo le nekaj mnenj naših naročnikov. V kolikor potrebujete dodatne reference z vašega področja, vam jih z veseljem dostavimo.

 

AMZS Na podlagi doslej naročenih prevodov lahko potrdimo, da je bilo delo prevajalske agencije Alkemist strokovno in profesionalno. Še posebej zadovoljni smo z odzivnostjo, saj veste: čas je denar.

AMZS

Arih Nad delom prevajalske agencije Alkemist smo zelo zadovoljni. Odlikujeta ju hitrost ter kakovost, zato jih  še posebej priporočamo!

Arih

Nad sodelovanjem s prevajalsko agencijo Alkemist smo zelo zadovoljni. Njihove glavne prednosti so: odzivnost, preprostost v komunikaciji, prijaznost zaposlenih in ne nazadnje primerne cene.

Autocommerce, d. d.

Banka Koper Zaradi same narave našega delovanja (korespondenčno bančništvo, komunikacija v angleščini znotraj banke, tuje lastništvo, vpetost banke v več mednarodnih združenj …) in zahtev trga je na poti do poslovne uspešnosti odzivnost ena izmed ključnih komponent.

Pri prevajalski agenciji Alkemist smo za Banko Koper prevedli več dokumentov iz slovenščine v angleščino, pri izbiri pa je botrovalo predvsem primerno razmerje med ceno in hitrostjo izvedbe prevodov.

Njihove prevode smo prejeli pravočasno in v vnaprej dogovorjenem roku in bili tako do zdaj deležni kakovostne storitve. Pri sodelovanju z Alkemistom še posebej pozdravljamo brezplačno lekturo kot dopolnitev prevodov.

Banka Koper, d. d.

Najbolj cenimo fleksibilnost, hitro odzivnost, osebni pristop in kakovost storitve.
Prevajalsko agencijo Alkemist smo izbrali zaradi ugodne cene in ustreznega pristopa do svojih naročnikov.Bartog, d. o. o., Trebnje

Prevajalska agencija Alkemist nudi kakovostne storitve, njihova odzivnost pa je vzorno hitra. Pri Assistance CORIS kakovost dela naših poslovnih partnerjev skrbno proučimo in po naših izkušnjah ima Alkemist krepko prednost pred konkurenco.

CORIS

CPI Prevajalsko podjetje Alkemist odlikujeta hitrost ter kakovost opravljanja prevajalskih storitev.

Center RS za poklicno izobraževanje, LJUBLJANA

S prevajalsko agencijo Alkemist smo pričeli sodelovati na podlagi priporočila. Pozdravljamo njihovo hitro odzivnost!

Eti, d. d.

Fructal Izkušnja z delom prevajalske agencije Alkemist je dobra. So strokovni, pozorni in naročniku vedno naklonjeni, tudi v nujnih primerih, ko so roki za izvedbo kratki. Še posebej nam je všeč hitra odzivnost, ki ni nič manjša niti pri raznih preverjanjih pravilnosti prevodov, s katerimi se pri svojem delu pogostokrat srečujemo. Pozdravljamo tudi korekturo besedil, ki je že vključena v ceno prevoda.

Fructal

Fructal Maksimalna prijaznost. Maksimalna odzivnost. Maksimalna želja ustreči stranki. To je Alkemist.

Gerard

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o. V primeru nujnih prevodov so pri prevajalski agenciji Alkemist svojim naročnikom vselej pripravljeni priti nasproti, s čimer se v smislu poslovnosti in zanesljivosti ločijo od preostalih prevajalskih agencij.

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.

Pri prevajalski agenciji Alkemist smo še posebej zadovoljni z možnostjo najrazličnejših dogovarjanj. Odlikuje jih dobra odzivnost ter hitra in kakovostna izvedba.

Ilirija, d. d.

informiran si Prevajalska agencija Alkemist s svojim odnosom do naročnikov kot tudi strokovnostjo storitev predstavlja svež veter v domačem prostoru. Odlikuje jih ažurnost, prijaznost in profesionalni pristop, zato za potrebe prevajanja, tolmačenja ali najema prevajalske opreme uporabljamo le njih.

INform, pretok znanja, d. o. o.

Internorm Prevajalska agencija Alkemist se ponaša s kakovostnimi storitvami, zelo smo zadovoljni tudi z njihovo odzivnostjo. Imeli smo priložnost sodelovati tudi z drugimi prevajalskimi agencijami, s katerimi ni moč delati primerjav.

Internorm, d. o. o.

Pri izboru prevajalskega ponudnika nas je odzivnost prevajalske agencije Alkemist še posebej navdušila. Priprava prevodov je izjemno hitra in kakovostna.  Zelo jih priporočamo!

Iskra, d. d.

S prevajalskim podjetjem Alkemist smo pri Johnson & Johnson že večkrat sodelovali. Vselej znova ugotavljamo, da nam za ugodno ceno nudijo dobre in kakovostne prevajalske storitve. Pri svojem delu so vestni ter spoštujejo zastavljene roke, s čimer naročnika razbremenijo ter mu omogočijo nemoteno poslovanje ter izpolnjevanje obvez do drugih. Upamo in želimo si, da bomo na tako zgleden način sodelovali tudi v prihodnje.Johnson & Johnson, d. o. o.

Kemijski inštitut Ljubljana Razlogi, ki so nas vodili v dolgotrajno sodelovanje s prevajalsko agencijo Alkemist so zanesljivost, strokovnost, ažurnost ter hitra odzivnost.

Kemijski inštitut Ljubljana

KENWOOD Limited Z Alkemistom uspešno sodelujemo že vrsto let. Pri opravljanju svojega dela so natančni, profesionalni ter kakovostni.

KENWOOD Limited

Kompas d.d. Prevajalska agencija nam je do sedaj vselej zagotavljala profesionalno izvedene storitve. Prevodi edicij, namenjenih tujim tržiščem, so kakovostni. Za potrebe večjih dogodkov smo imeli priložnost sodelovati tudi s tolmači, ki so se izkazali kot popolni profesionalci.

Kompas, d. d.

Pri izboru prevajalske agencije Alkemist je botrovalo dejstvo, da so bili v danem trenutku edini, ki so nudili prevod tudi v turški jezik. S storitvami smo zadovoljni, odzivnost je hitra in osebje prijazno. Brez pripomb.

MEDVEŠEK PUŠNIK, družba za upravljanje, d. d.

Merkur S kakovostjo storitev prevajalske agencije Alkemist smo zelo zadovoljni. Pri izbiri in odločitvi za Alkemista je botrovalo dejstvo, da so bili edini sposobni zagotoviti prevode strokovnih tehničnih besedil, in to tako v slovenščino kot tudi hrvaščino. S skupnimi močmi smo uspeli prevesti največji katalog kakovostnega orodja v Sloveniji in na Hrvaškem.

Merkur

S prevajalskim podjetjem Alkemist nas ne veže dolga zgodovina, saj smo začeli sodelovati pred letom dni. Navkljub temu se pri pripravi prevodov od tedaj naprej vselej obrnemo le na njih. Odlikujejo jih profesionalni pristop, natančnost, kakovost in zanesljivost. Prepričani smo, da bodo s tovrstnim odnosom do naročnikov in opravljanja dela kmalu najpomembnejša prevajalska agencija v Sloveniji.

Noviforum, d. o. o., Ljubljana

Pri prevajalski agenciji Alkemist so za nas opravili kakovosten in hiter prevod. Njihovo osebje je zelo prijazno in gradi na zaupanju naročnikov.

Oria computers

Pristop S prevajalsko agencijo Alkemist uspešno sodelujemo že vrsto let. Pri nudenju kakovostnih storitev našim naročnikom, je zelo pomembno tudi ustrezno opravljeno delo naših podizvajalcev. Pri Alkemistu cenimo zavzetost sodelavcev za kvalitetno opravljanje dela, njihovo odzivnost in prilagodljivost.

Pristop

Kot javni zavod moramo na javnem natečaju izbirati med najmanj tremi ponudniki ter vselej izbrati najboljšega. Ponudba prevajalske agencije Alkemist je bila v razmerju med ceno in kakovostjo najprimernejša.

Razvojna agencija zgornje Gorenjske

Roche Strokovnost v vseh pogledih!

Roche, d.o.o.

SAATCHI Odzivnost, zanesljivost in kakovost pri opravljanju storitev so besede, s katerimi lahko opišemo prevajalsko agencijo Alkemist. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni.

SAATCHI & SAATCHI

Semenarna Ljubljana Naše sodelovanje s prevajalsko agencijo Alkemist seže v leto 2009.  Z opravljenimi storitvami smo zadovoljni, saj so bile vselej opravljene kakovostno in v dogovorjenem roku. Še posebej cenimo zanesljivost, hitro odzivnost ter organiziranost.

Semenarna Ljubljana

Semenarna Ljubljana Nad sodelovanjem s prevajalsko agencijo Alkemist smo zadovoljni. Še posebej bi radi izpostavili njihovo visoko strokovnost v odnosu do naročnikov ter hitrost opravljanja prevajalskih storitev, kar sta danes vsekakor izredno pomembna dejavnika v poslovnem svetu.

Siemens, d.o.o.

Skupina Futura Prevajalska agencija Alkemist je naš zanesljiv partner pri zagotavljanju prevodov in lekture vseh vrst besedil. Pri našem delu se vselej srečujemo s časovno stisko, zato sta odzivnost zaposlenih, kot tudi kakovost prevodov ključnega pomena, da je prav Alkemist naša logična izbira.

Skupina Futura

Sportina V Sportini z razlogom že vrsto let sodelujemo z Alkemistom. Strokovni in popolni prevodi v več jezikov in hiter odziv so glavni argumenti pri našem izboru. Prilagodljivost vsakršnim zahtevam in prijazen odziv na vsako našo željo pa sta tista dodana vrednost, ki jo danes redko najdeš v poslovnem svetu, pri delu Alkemista pa je stalnica.

Sportina Group

TEM V prevajalski agenciji Alkemist smo našli zanesljivega partnerja, ki nam s kakovostjo nudenih storitev omogoča zanesljivo nastopanje na našem tržišču ter dosego zastavljenih poslovnih ciljev. Zelo nam je všeč hitra odzivnost ter širok nabor storitev, ki jih opravljajo. Pristna komunikacija obojestranski dialog in prijaznost osebja le še dodatno potrjujejo pravilnost naše odločitve in verjamemo, da bomo uspešno sodelovali še naprej.

TEM

Trgovinska zbornica Slovenije S prevajalskim podjetjem Alkemist redno sodelujemo na naši vsakoletni Strateški konferenci o trgovini, kjer gostimo tudi številne tuje strokovnjake, zato je zagotovitev kakovostnega tolmačenja pri strokovnih temah za naš dogodek bistvenega pomena.

Trgovinska zbornica Slovenije

Trimo Trebnje Razlog, zakaj sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist tiči v prijaznem osebju, ki je usmerjeno h kupcu.

TRIMO, d. d

Unicef Slovenija Prevajalska agencija Alkemist se ponaša s številnimi odlikami, ki tvorijo temelj zagotavljanja visokostrokovne izvedbe storitev: hitra odzivnost, natančnost pri delu, odlično poznavanje specifičnosti posameznih dejavnosti in kontekstualno razumevanje. K omenjenemu bi dodali še prijaznost celotne ekipe.

Unicef Slovenija

Že pri informativnem povpraševanju smo pri prevajalski agenciji Alkemist naleteli na izjemno prijaznost in fleksibilnost sodelavcev.

Vse želene informacije so bile posredovane v roku ter napram drugim agencijam tudi podkrepljene s pojasnili, zagotovili o kakovosti storitve in referencami.

Na seminarju Doseganje poslovne uspešnosti v 21. stoletju Briana Tracyja pa sta direktor Alkemista gospod Anton Krašovec in tolmačka pokazala neverjetno fleksibilnost, saj je tolmačka le uro pred začetkom seminarja izvedela, da ne bo tolmačila simultano, marveč konsekutivno, in to na odru ob boku predavatelja, kjer ju je spremljala 400-glava množica.  Delo je opravila z odliko zato še enkrat hvala in  vse čestitke prevajalski agenciji Alkemist.

Uspeh, d. o. o., Ljubljana
Akademija Panta Rei

Učinkovitost vašega dela lahko strnemo v preproste besede, kot so: hitro, natančno, korektno, točno.

Volvo

Prevajalska agencija Alkemist je zelo odzivna saj se takoj odzove na potrebe njihovih naročnikov. Storitve, ki jih nudijo, so hitro in kakovostno opravljene, zaposleno osebje pa vseskozi zelo prijazno.

ZBS Združenje bank Slovenije