Urška Samec Urška Samec,
skrbnik strank

"Ponudbo, ki je prilagojena vašim željam in potrebam, vam pripravi eden od naših vodij projektov osebno. Pri tem ne pozabimo nagraditi lojalnosti (popusti za stalne partnerje) in poguma (poseben popust, če se za sodelovanje odločite na novo)."

Cene prevajalskih storitev prevajalskega podjetja Alkemist

Alkemist ponuja konkurenčne cene prevajalskih storitev v 110 svetovnih jezikov.

Ponujamo širok nabor storitev, ki so posebej prilagojene potrebam naših naročnikov, pa naj gre za ugodne prevode ali kreativno prevajanje marketinških besedil. Tako lahko zagotovimo, da za prevod nikoli ne plačate več, kot je potrebno.

Naše standardne cene prevoda so odvisne od jezikovne kombinacije, ravni storitve, dolžine besedila in roka oddaje. Za daljša besedila vam nudimo ugodnejšo ceno.

Uporabljamo le poklicne prevajalce, ki prevajajo v svoj materni jezik in imajo najmanj tri leta izkušenj, zato ste lahko prepričani o kakovosti oddanega prevoda. Vse naše prevajalske storitve vključujejo tudi brezplačno lektoriranje in urejanje besedila, za kar poskrbi ustrezno usposobljen jezikoslovec.

Pri Alkemistu vse cene vključujejo celoten postopek vodenja projekta, tehnično podporo in uporabo naših tehnologij. Ponujamo pa tudi vrsto dodatnih storitev, kot so konferenčno tolmačenje in najem ustrezne opreme, namizno založništvo, lokalizacija in spletno trženje v tujem jeziku.

cenik prevodi