Kdo je kdo

 Nina_K Nina Kovač, vodja prevajalskih projektov
040-77-77-02Nina se je angleščine pričela učiti že v vrtcu. Ker ljubezen do jezika tudi tekom odraščanja ni pojenjala, se je odločila za prevajalski študij. Diplomirana medjezikovna posrednica angleškega in nemškega jezika je izredno rada v stiku z ljudmi, zaradi delovnih izkušenj v tujini pa v Alkemistu skrbi za pretežno nemško govoreče naročnike.


Rok Rok Furlan, vodja prevajalskih projektov
040-77-77-98Rok živi ob meji, tako da ima italijanščino že skoraj v krvi. Je diplomirani medjezikovni posrednik, na Filozofski fakulteti v Ljubljani pa končuje magistrski študij prevajanja iz slovenskega, angleškega in italijanskega jezika. V Alkemistu skrbi za vodenje projektov, v pisarni pa za vsesplošno dobro voljo sodelavcev in izvrstno kavo.


Katja Katja Likar, vodja prevajalskih projektov
040-12-77-77Katjo je radovednost in želja po sporazumevanju z italijansko govorečimi sorodniki privedla do velike želje po učenju jezikov. Prav zato se je odločila za študij italijanskega ter španskega jezika in književnosti. Pri podjetju Alkemist se ukvarja z vodenjem projektov. Svojim strankam je zelo predana, vselej jim rada prisluhne in zagotovi kakovostno storitev.


Urška Urška Nežič, vodja prevajalskih projektov
040-77-77-02Urška občuduje nemški jezik. Z njim se je zaradi okolja, iz katerega prihaja, srečevala že v otroštvu, vseskozi pa jo je spremljal tudi na njeni izobraževalni poti. Zato ni naključje, da je jezik prav tako postal osrednji gradnik njenega poklicnega izpopolnjevanja. Urška danes s točnostjo in natančnostjo v naš kolektiv vnaša dve vrlini, ki jih radi pripisujemo prav Nemcem.


Nina Nina Bekavac, administracija
040-12-77-77Nina je diplomirana jezikoslovka in italijanistka, ki priložnosti, ki ji jih ponudi življenje, vselej rada izkoristi. Že v času šolanja se je udeležila študijske izmenjave v Španiji, praktično pa se je izpopolnjevala v Augsburgu v Nemčiji. Žene je strast do jezikov, potovanj in odkrivanja novih kultur. Veseli jo tudi delo z ljudmi, pri čemer ji je njena sposobnost empatije v veliko pomoč.


Urška Samec, skrbnik strank
015-14-16-78Urška je tekom študija arhitekture pravo strast odkrila v spoznavanju marketinških in prodajnih procesov. Po zaključenem izobraževanju je v omenjenih vodah iskala prave izzive ter se zato pridružila Alkemistovi ekipi, kjer skrbi za zadovoljstvo naročnikov.


Igor Gorše, vodja tolmaškega oddelka
040-77-77-51Igor je strokovnjak za tehnično izvedbo simultanega tolmačenja. Zanimanje za tehniko, predvsem za finomehaniko in elektroniko, ga spremlja in usmerja že od malih nog. Tako je iz policijskih vrst pristal v svojem najljubšem delovnem okolju, prepredenim z žicami in najrazličnejšimi aparaturami.


Luka Vučkovič, odnosi z javnostmi
059-07-32-76Luka je ljubezen do kreativnega pisanja gojil že od malih nog. Diplomant Medijskih študijev je v času šolanja vseskozi iskal najrazličnejše možnosti izražanja ter se tako seznanjal s tiskanimi, radijskimi in spletnimi svetovi ter njihovimi neizogibnimi prepletanji.

Žal je premalo prostora, da bi vam predstavili vse zaposlene in sodelavce prevajalskega podjetja Alkemist.

Prevajalci, lektorji, učitelji, oblikovalci …
Zahvaljujemo se vam, ker ste preprosto najboljši v tem, kar delate!

Bi se nam radi pridružili?