Prevajanje srbščine

Srbščina je južnoslovanski jezik, ki ga govorijo na območjih Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, pa tudi predelih Hrvaške, Madžarske, Kosova ter Makedonije, zaznati pa jo je moč tudi pri nas. Vse od razpada Jugoslavije je srbščina samostojen jezik, ki tako kot sorodna hrvaščina prinaša svoje specifičnosti in jezikovne zakonitosti, kot denimo uzakonjeno pisavo, cirilico. Prevajanje srbščine je zaradi nekdanjega skupnega trga ter širjenja gospodarstva na območje Balkana zelo iskana prevajalska storitev pri nas. 

Ker želimo svojim naročnikom zagotavljati partnerstvo na različnih tržiščih sveta, se tudi v Alkemistu nenehno širimo. V prevajalski agenciji smo specializirani za prevajanje vseh jezikov nekdanje skupne države. S svojimi  pisarnami v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu podjetjem nudimo enostavne jezikovne rešitve in jezikovne pakete na celotnem območju nekdanje skupne države, z odličnim poznavanjem tamkajšnjih tržišč smo zato vselej odprti za najrazličnejše projekte. 

Prevajanje srbščine opravljajo vrhunski prevajalci in naravni govorci, ki razumejo tako jezik okolja kot tudi vaše potrebe. Srbščino mnogokrat prevajamo za uradne in poslovne namene ali pa se na nas s potrebami po prevodu obračajo naročniki z najrazličnejših strokovnih področij. V primeru sodnih zadev prevod opravi sodni tolmač, ki je uspešno opravil sodni izpit ter zaprisegel pri Ministrstvu za pravosodje. 

Dodatne informacije ter naročila lahko naslovite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777  ali email naslov prevodi@alkemist.si. Alkemistove projektne vodje vam bodo za prevajanje srbščine zagotovile najprimernejšo ponudbo.