Prevajanje nemščine

Nemščina sodi med osrednje jezike germanske jezikovne skupine in je z več kot 100 milijoni naravnih govorcev, drugi najbolj razširjen uradni jezik v Evropi. Kot takega ga priznavajo v Nemčiji, Belgiji, Švici, Luksemburgu, Lihtenštajnu in sosednji Avstriji, kulturno in zgodovinsko pa je povezan tudi s Slovenijo. Nemški jezik delimo na visoko nemščino in nizko nemščino, med seboj pa se razlikujeta po tem, da je slednja ohranila nekatera stara pravopisna pravila in jo danes uporabljamo predvsem v pogovornem jeziku.

V prevajalski agenciji Alkemist nastopamo kot zanesljivi partner v procesu globalnega povezovanja, saj razumemo potrebe in želje naših naročnikov. Avstrija in Nemčija sodita med največje tuje investitorje pri nas, z izredno razvito gospodarsko panogo pa tudi sicer odpirata nove poslovne, izobraževalne ter druge priložnosti. Z zagotavljanjem najkakovostnejših prevodov v nemščino  želimo pripomoči k zgodbam o uspehu, zato vam za prevajanje nemščine ali katerega koli drugega jezika glede na vrsto ter obsežnost vašega projekta dodelimo ustrezne prevajalce, ki so naravni govorci, izobraženi germanisti ter strokovnjaki iz vašega področja prevajanja. V Alkemistu vam ob strani stojimo tudi ob  vstopu na nemško govoreče tržišče ter s pripravo zanesljivih prevodov pomagamo pri procesu lokalizacije.

Prevajanje nemščine, kot tudi vse dodatne informacije, si lahko zagotovite s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 777 777  ali povpraševanje naslovite na email naslov prevodi@alkemist.si. Alkemistove vodje projektov vam bodo za prevajanje v nemški jezik pripravile najprimernejšo ponudbo.