Prevajanje francoščine

Francoščino lahko danes srečamo na petih celinah sveta, kot prvi jezik jo namreč spoznava kar štiriinštirideset držav ali približno 77 milijonov govorcev. Francoščina sodi med najpomembnejše romanske jezike na svetu in je eden izmed uradnih jezikov Organizacije združenih narodov, olimpijskega komiteja, Evropske unije (idr.), kot tudi jezik kulture, glasbe in filma. Svojo pot je našla tudi na spletu in danes velja za tretji najbolj uporabljeni jezik evropskega medmrežja. S svojo vsesplošno pojavnostjo sodi prevajanje francoščine v eno izmed osrednjih dejavnosti prevajalske agencije Alkemist.

Francoščino prevajamo v različna področja, kot so pravo, turizem, umetnost, finance, medicina ali izobraževanje ter vam z njimi pomagamo premoščati komunikacijske bregove. Svoje storitve nudimo tako posameznikom, kot tudi podjetjem in organizacijam. Ne glede na vaše potrebe po prevajanju francoščine, vam s svojimi bogatimi izkušnjami ter kompetencami, v prevajalski agenciji Alkemist v dogovorjenem roku zagotovimo najkakovostnejši prevod vašega besedila. V proces prevajanja vključujemo naravne govorce ter jezikoslovne strokovnjake, ki strokovno podkovani iz želenega področja ter besedilo prilagodijo ciljnim javnostim. Etika poslovanja nas zavezuje, da pred oddajo prevod vselej pregledamo ter se prepričamo o slogovni, slovnični ter tipkarski brezhibnosti, zakar nam prevajanje francoščine in drugih tujih jezikov zaupajo mnogi naročniki doma in po svetu. 

______________

Prevajanje francoščine si lahko zagotovite s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 777 777  ali povpraševanje naslovite na email naslov prevodi@alkemist.si. Naše vodje projektov vam bodo za prevajanje v francoski jezik pripravile specifično ponudbo, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam.