Prevajanje angleščine

Angleški jezik sodi v sodobnem svetu med ključne dejavnike pri zagotavljanju uspešne medosebne komunikacije. Eden izmed šestih uradnih jezikov Organizacije združenih narodov, s 380 milijoni naravnih govorcev ter milijardo tistih, ki se z njo vsakodnevno srečujemo, nudi nemalo gospodarskih, kariernih ter drugih priložnosti, zato je za vsak poslovni subjekt, ki se želi predstaviti na tujem tržišču, ključno,  da javnost nagovarja tudi v angleškem jeziku ter si za svoje vsebine priskrbi najprimernejše prevajanje angleščine. Odraz do jezika je prvi pokazatelj kvalitete vaših nudenih produktov oziroma storitev, saj prav prek njega vstopate v odnose s poslovnimi partnerji in naročniki. Zato je pomembno, da so besedila pri prevajanju iz angleščine ali v njo, strokovno pregledana.

Prevajalska agencija Alkemist se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju prevajanja v angleščino ter prevajanja iz angleščine v najrazličnejše svetovne jezike, tako za domače kot tuje tržišče, še posebej specializirani pa smo za prevajanje iz slovenščine v angleščino.  Ker je kakovost pri nas na prvem mestu,  v ceno vsakega prevoda vštejemo tudi lekturo besedila s strani naravnega govorca ter dodatni pregled. Razumemo vaše potrebe ter nudimo najkakovostnejše  storitve ne glede na obseg ali izbrano področje prevajanja, naj bo to prevajanje finančnih, poslovnih, tržnih, strokovnih ali drugih vrst besedil

Jezik je živ organizem, saj se vseskozi spreminja. Naše strokovne prevajalce odlikuje odlično poznavanje raznolikih dialektov angleško govorečih držav, zato lahko prevajanje angleščine prilagodimo globalni angleščini ali se po potrebi usmerimo v jezikovne značilnosti specifičnih okolij ter njihovim besediščem, denimo avstralskemu, britanskemu ali ameriškemu.

Za prevajanje angleščine se lahko obrnete na naše vodje projektov, in sicer na brezplačni telefonski števili 080 777 777 ali email naslovu prevodi@alkemist.si.