Prevajanje spletnih strani

Enostavno in učinkovito
Imate svojo spletno stran. Ogromno truda ste vložili v njeno načrtovanje, napisali ste najboljša besedila, strankam omogočate preprost način plačevanja storitev in izdelkov, konec koncev ste najeli strokovnjake, ki so vam spletno stran optimizirali in ste med prvimi zadetki v iskalnikih.Vaše stranke pa so še vedno samo iz Slovenije, čeprav bi bil kupec lahko kdor koli in od koder koli, saj razdalja za pošiljanje blaga ni več ovira.

Kako prodajati ljudem z vsega sveta?
Preprosto. Da imate uspešno spletno stran v Sloveniji, ste vložili ogromno truda, sedaj pa morate le še poskrbeti, da bodo vsebino razumeli naši sosedje Italijani, Avstrijci, Angleži … Ves svet. Spletna stran potrebuje ustrezen prevod.

Nekaj statistike
Spletni uporabniki štirikrat pogosteje kupijo izdelek na strani, ki ponuja opis v njihovem domačem jeziku. Na svetu je skoraj 7 milijard ljudi, skoraj 2 milijardi uporablja splet, od teh je dober milijon slovensko govorečih. Si upate predstavljati, da bi ciljali ne na milijon, temveč na milijardo kupcev?

Namesto vas delo opravimo mi
Ni se vam treba bati, da boste morali vse vsebine ponovno mukotrpno vnašati ure in ure z uporabo funkcije kopiraj/prilepi. Da naredimo prevod vaše spletne strani, potrebujemo le izvorno datoteko, ki je lahko v obliki HTML, HTM, XML ali CSS, prav táko vam tudi vrnemo, le v drugem jeziku. In vaša prevedena spletna stran je tako postavljena v trenutku.

Zahtevajte ponudbo za prevajanje svojega besedila: prevodi@alkemist.si, 080 777 777.