Novoletna voščila v različnih jezikih

Če želite vse dobro zaželeti znancem in poslovnim partnerjem v tujini, jih lahko presenetimo s čestitko v njihovem maternem jeziku ter v ta namen pripravimo tudi voščilo v nemščini ali katerem drugem jeziku.

Da bi vam nalogo nekoliko olajšali, smo primere prazničnih želja za vas pripravili kar mi. V brezplačni e-knjigi boste našli voščila v angleščini, nemščini, slovenščini in italijanščini, ki jih boste lahko delili z znanci in poslovnimi partnerji po vsem svetu.

Zagotovite si svojo brezplačno e-knjigo voščil!

Ime in priimek


E-naslov:


PDF knjiga prazničnih voščil v 4 jezikih!

E-knjiga prazničnih voščil

Spoštujemo vašo zasebnost. Vaše podatke varujemo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Z njimi bomo ravnali vestno in jih ne bomo posredovali nobeni tretji osebi. Z izpolnitvijo obrazca sprejmete, da vam podjetje Alkemist, d. o. o. na vaš e-naslov lahko občasno pošilja obvestila in jezikovne nasvete.

Oglejmo si nekaj splošnih primerov prazničnih voščil v tujih jezikih:

 • Osnovni primer voščila v slovenščini

  Vesele božične praznike in vse dobro v novem letu.
 • Osnovni primer voščila v angleščini

  Merry Christmas and a happy New Year!
 • Osnovni primer voščila v nemščini

  Frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr!
 • Osnovni primer voščila v italijančini

  Buon Natale e un Felice Anno Nuovo!

S tovrstnimi splošnimi voščili vsekakor ni prav nič narobe, toda včasih želimo v voščilo vložiti tudi košček sebe. Prav zato smo v prevajalski agenciji Alkemist pripravili primere voščil v različnih jezikih, ki jih lahko delite z vašimi najdražjimi, najbližjimi, znanci, prijatelji, poslovnimi partnerji ali naročniki. Sledite spodnjim navodilom, izpolnite obrazec ter si povsem brezplačno zagotovite e-knjigo s prazničnimi nasveti.

E-knjigo s primeri prazničnih voščil v slovenskem, nemškem, angleškem in italijanskem jeziku ter nasveti, kako jih pravilno pripraviti, boste prejeli na vaš e-poštni naslov.